Onsdag

Dagarna bara flyger fram och det bästa med det just nu är att det snart är VÅR. I dag är ju inte vädret så fint men det är ju plus grader.

Har klarat av dagens motion, känns skönt, nu kan man sitta inne framför tv:n med gott samvete i kväll.
I går var jag och Andreas på Strand Hotell, Arla hade årsmöte. Måste ju börja sätta mig in i branschen lite grann, fast jag längtar just nu efter att få arbeta. Ester är inne i en ganska mammig period och dom är ganska jobbiga dom perioderna. Men i dag har hon varit ute och lekt själv i 30 minuter, hon är som sin syster, älskar att leka och kladda med lera. Vårt hem ser just nu ut som ett grustag:-( Jag gillar inte lera och klet mm, men jag måste försöka för barnens skull.

I kväll är det dags för dans igen och nästa måndag är det redan simavslutning, tråkigt att alla aktiviteter slutar nu, vad ska man göra fram till sommaren?

Här kommer två kortfilmer med Ester.





Heldag i kalmar

Ja, som rubriken lyder har jag och barnen varit i kalmar hela dagen. Vi åkte hemifrån 8.30 och var hemma 16.15.
Vi började med att storhandla på Maxi och efter det åkte vi till Leo`s lekland och efter 2 timmar var både jag och barnen helt slut så då åkte vill till IkeA för att äta middag och småhandla lite. Efter det gick vi in på modehuset och förstörde lite pengar, tur det är barnbidrag på fredag:-)
Sedan avslutade vi vår tur hos barnens gammelmormor, hon fyller nämligen år på lördag så vi hade köpt lite bakelser och en liten chokladask.

Sedan var det bara att åka hem och packa upp alla varor för att sedan vid 17 åka på dans med Alma.

Här kommer lite filmer från dagen.






Kroppkakskokning

I går hade vi en överraskningsfest för svärmor som fyllt 60 år, jag, Bettan och Anna lagade massa god mat som vi bjöd Gudrun och Ingemar på, dom verkade väldigt nöjda med kvällen. Anna hade köpt ett väldigt gott rött vin som jag måste rekommendera.



I dag har jag gjort kroppkakor alldeles själv och med lite barnvakt gick det riktigt bra. Hade lite förmycket mjöl men annars var dom väldigt goda.



I går var jag och Ester på Leo`s lekland med lite kompisar till henne, hon tyckte det var jätteroligt.
Tog tyvärr bara kort när vi fikade.




Här kommer lite bilder från dom senaste veckorna.




Ester försöker förstå tröstlösa barn


Mina barn har en förkärlek till att sitta på bordet




Ester vill gärna vara med vid diskbänken och jag trodde att jag tagit bort alla "hjälpmedel" men icke Ester hittade en trälåda som hon vände uppochner på så nådde hon ju en bit upp till diskbänken.


Barnet som alltid är på språng


Det här barnet har lite svårt att röra på sig utomhus, tror att hon är rätt trött på snön.

Nu ska jag ta ett glas rött och slå mig ner i soffan brevid mannen, som redan har hämtat ett glas till sig.

Lite filmvisning från dansen



Inte vet jag om det liknar dans men Alma tycker det är roligt.

Bloggen ja

den har jag alldeles glömt.

Har haft fullt upp med andra saker och när väl kvällen kommer orkar jag inte sitta framför datorn.
Men här är allt som vanligt, barnen har varit sjuka, dom drabbades av en superförkylning som nu äntligen har gett med sig.

Alma har kommit in i någon ny fass här i livet där hon tycker att hon ska bestämma allt, vilket är ganska jobbigt för det blir många och jobbiga disskutioner. När Andreas säger att hon ska göra något, typ städa, säger hon i vårt hus bestämmer mamma, och det har hon ju väldigt rätt i.

Ester hon klättrar på som vanligt, men hon är inne i en rätt mysig period, hon härmar alla ord man säger och hon tar efter Alma i många lekar. Ester och Alma brukar leka med dockor eller barbiedockor. Leker dom med dockor så är Alma mamman och dockan och Ester är barnen.

I dag har jag och Ester varit på kyrkis i Borgholm, där var lite med barn i hennes ålder och hon tyckte det var jättekul med nya saker att leka med.


Ester älskar att stoppa pengar i sparbössan


Alma med sina ridkläder


Ester vid kalvhyddorna


Ladugården

Under tiden jag laddade upp bilderna satt jag och kollade på bilder när Alma var 1,5 år och hon hade så mycket mer hår än vad Ester har.


Detta skulle kunna vara Ester för hon ligger också gärna på köksbordet.


Kolla så tjockt hår


Inte den bästa bilden, snoret rinner, men hårfager är hon inte

Nej, nu måste jag sluta för nu ska jag fylla i skattedeklarationen.


RSS 2.0