Dansdebut

Oj, nu var det visst 2 veckor sedan jag skrev. Tiden går så fort, känns som det är måndag fredag hela tiden.

Jag längtar tills fredag kväll, för då är alla mina bestyr för denna veckan färdiga.
Vi har nämligen köpt en nyare bil och det har medfört en massa extra arbete och eftersom inte Andreas har tid så har jag fått sköta allting själv, det har varit jobbigt men jag har lärt mig en massa saker så det var nog rätt nyttigt att jag fick klara detta själv. På fredag eftermiddag ska jag och Alma åka och hämta den. Alma blev och är fortfarande besviken då det inte blev någon volvo. Vi har varit väldigt nöjda med våra passater så det blev en likadan fast lite nyare.

I kväll ska Alma och Mio åka på dans, ska bli en upplevelse att se min dotter dansa, hon är liksom mig inte riktigt den dansanta typen. Jag måste försöka hinna med en promenad efter dansen, har inte gått på flera dagar.

Annars rullar livet på som vanligt. Ester har börjat prata lite smått och härma ord vi säger. Hon blir helt galen när man sätter på Emil på tv:n. Då skriker hon memil, memil.

Ladugårdsbygget går sakta framåt, det hände ju en arbetsplastsolycka i fredags, en person skadade sin fot, fick en vägg på 5,5 ton på foten. Det har medfört lite extra arbete och ändringar på bygget då arbetsmiljöverket (heter det så) varit eller kommer att kolla upp arbetsplasten. Men det hela var kranens fel, då kättingen som satt runt väggen gick av när dom skulle lyfta upp väggen. Det var tur att inga fler skadade sig samtidigt som det är väldigt synd om han som fick foten i kläm och förmodligen kommer känna av det i hela sitt liv.

Jag är väldigt dålig på att ta kort nu förtiden och så får jag sån ångest att jag inte börjat med Esters fotoalbum än, hon är ju 1,5 år nu.

Nu blir vi snart hämtade så jag måste väcka Alma som nu somnat framför tv:n.

Skön onsdag

Usch, jag måste bara klaga på snön, jag är verkligen trött på den och det verkar aldrig sluta snöa.

I dag har varit en skön hemmadag, vi bjöd in Emma och barnen på fika, hade nämligen gjort semlor. Har även bakat lite surdegsbröd. Andreas är i kalmar på mjölkföretagardag så inte har jag behövt laga mat, hittade lite frys rester till mig och Ester.


Alma målade en tavla när hon kom hem från dagis


Sedan var det fruktstund




Brödet


Semlan, den som blev över

Jag åt faktiskt ingen men den 14/2 på Alla hjärtansdag, då ska jag faktiskt unna mig en.


Tredagarsfeber

I går fick Ester utslag over hela magen och ryggen så det var troligtvis tredagarsfebern som hon drabbats av. Nu är hon pigg och glad igen.

På måndagarna har vi fullt upp, först kyrkis sedan har Alma simning och själv ska jag på möte med föräldraföreningen ikväll, så jag vet vad jag ska göra i dag.

Jag får nog gå till mötet i Gärdslösa i kväll annars får jag ingen motion i dag.

Nu är det dags för mig och Ester att åka.


RSS 2.0