Visst kan Alma cykla

Nu tyckte vi att det var dags för Alma att lära sig cykla utan stödhjul. Så i går tog vi fram hennes gamla cykel och hon började cykla med en gång. Hon blev så mallig, visst går det lite vingligt emellanåt men när hon väl får upp farten går det jättebra. Hon var så söt, hon började sjunga som Mamma Mu "Det går det går, här cyklar jag som ingenting". Filmade lite med kameran i dag.







I fredags var vi på Lammet & Grisen och svullade massa mat, hu vad jag åt, men gott va det.
Hoppas jag kommer dit en gång till i sommar. Jag och barnen var även i Mörbylånga på förmiddagen, Julia slutade 9:an. (Det var 17 år sedan jag gjorde det)

I går var det kungabröllop för hela slanten. Jag blir så rörd av bröllop, dom var så fina och när Daniel höll sitt tal till Victoria då kom tårarna på mig.

I kväll ska vi på taklagsfest hos Hans, så det blir en bra avslutning på denna sköna helg.

I dag fyller barnens kusin Victoria 13 år, så grattis Victoria och hoppas du får en bra dag.


Alma har väldiga utläggningar om att när hon blir stor ska hon inte få några egna barn för det gör så ont, utan hennes barn ska Ester föda:)


Här står den lyckligt ovetande surrogatmamman men sin napp i munnen.

Snart ska vi åka och överlämna en försenad 40 års present till Björn i Valsnäs.


Invasion av äckliga kryp

Vi har drabbats av den ryska bjöklusen, tydligen har den blåst hit från Baltikum och Ryssland. Alla våra björkar är fulla av gröna äckliga varelser. Nu har dom även börjat vandra över till andra buskar och träd. Hjälp säger jag bara, ska vi inte kunna vistas ute i sommar pga av dessa djur.

Någon annan som drabbats????

RSS 2.0