För att du står ut med mig

Ganska ofta tar man varandra förgivet och den grå vardagen går sin gilla gång. Emellanåt kan livet kännas ganska tungt och jobbigt. Vi har haft ett ganska jobbigt år i vår familj men vi hoppas att allt ska bli bättre, det måste man ju tro, annars skulle jag nog inte orka.
Å det är då man blir så glad när man kommer hem och hittar en bukett röda rosor, det innebär ju faktiskt att mannen har tänkt till lite grann. Han hade t o m köpte ett kort där han skrivit "Tack för att du står ut med mig, jag älskar dig". Jag blev väldigt glad för dessa vackra blommor men ännu gladare blev jag att han tagit med sig barnen ner till Borgholm och gått till Nya Condis och fikat med dom, dom saknar sin pappa och behöver verkligen egen tid med honom.


(Dålig bild)

Snart är det ett nytt år, nya tag och ny energi förhoppningsvis. Just nu känns vår Mallorcaresa väldigt avlägsen men vad jag längtar efter värmen, nu vill jag ha vår och sommar, ut med alla julsaker.
I går beställde jag gardiner, jag som aldrig lägger några pengar på det köpte gardiner för 1200:-, kolla gärna in deras hemsida www.textilonnet.se just nu är jag inne i en vit period.


Farfar i pulkabacken


Alma


Ester


Det gäller att klä sig varmt

God Jul

Alma sa just att "tänk mamma vad bra julafton blev". Så lät det nämligen inte i morse när hon fick veta att mormor, morfar, moster Emilia, moster Anna med familj inte kunde komma pga av det himla snöovädret.
Hon blev så ledsen och sa "detta kommer bli den sämsta julen någonsin".

Jag fick ringa farmor och farfar, så dom kom hit på jullunch, vi plockade ihop lite var så julbordet blev ganska komplett. Faster Anna var förstås också med. Vi avnjöt en god lunch och sedan kom den efterlängtade tomten. Ester blev först jätterädd och ledsen men det släppte och hon blev kompis med tomten istället.

Sedan fikade vi med en massa julgodis och ostkaka. Så alla i familjen blev väldigt nöjda med dagen trots att den blev annorlunda än vi först trott och så fick vi träffa farmor och farfar på julafton, vilket vi inte brukar:-)



Dukningen


Två förväntansfulla flickor


Julkortsupphängning


Tomten


Ester får paket av tomten


Familjen


En glad Alma





Hoppas min älskade familj i mörbylånga fick en bra jul trots att dom blev utan dom vita kroppkakorna:-)


God Jul till alla!


I`m back

Det var länge sedan jag skrev, jag skäms lite över det men tiden har helt enkelt inte funnits.
Jag ska försöka uppdatera den lite bättre.

Ja, vad har hänt sedan sist jag skrev?

Min första tanke var, ingenting. Men när jag tänker efter så har det ju hänt ganska mycket.
Robotladugården är i gång, Alma har börjat sitt sista år på dagis, Ester har skolats in och efter mycket om och men så trivs hon jättebra. Alma har både börjat och hunnit sluta lek & plask, hon har även sjungt i en barnkör i Räpplinge och hade sitt första framträdande den 1:a advent.

Nästa måndag är det dags för lucia och det blir Ester första luciatåg, spännande:-)

Snön ligger vit på taken och det hoppas vi att den får göra fram till jul, vore så mysigt med en vit jul.


Så här såg Almas 1:a luciatåg ut, det är hon med fingrarna i munnen


RSS 2.0