Lite bilder från tiden som gått.......

Kanske dags att göra ett litet inlägg igen. Hos oss är allt som vanligt, tiden bara går och det känns som jag inte får någonting gjort. Jag vill och borde göra så mycket men det är inte så lätt med en tokig liten Ester. Det ska faktiskt bli ganska skönt att hon ska börja dagis efter sommaren.

Allting här hemma är så halvfärdigt och det gör mig galen. I dag skulle jag klippa gräset och efter en stund tar bensinen slut så nu är även gräsmattan halvfärdig och självklart hade A ingen mer bensin hemma.

I lördags bjöd barnens farmor och farfar med oss till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och vi hade en jättemysig dag och barnen tyckte det var tokroligt. Alma pratar redan om vad hon ska leka med nästa gång vi ska åka dit:-)


Här är Lotta på Bråkmakargatans hus


Emil i Lönneberga


Alma


Jag o barnen i en härlig gunga


Bullerbyn


Nils Karlsson pyssling




Junibacken


Busungen


Syssling Emils dop


Emil


Förskolansdag vid slottsruinen


Ester åt kex undertiden barnen sjöng

Nu hör jag att Ester har vaknat, så nu är lugnet slut;-)


Sköna maj

Äntligen är det maj och snart är det sommar. Här rullat livet på som vanligt, det händer inte så mycket saker och känner därför att jag inte har så mycket att skriva om.

I dag har jag varit hos tandläkaren igen, var där i går också men nu är min mun färdig för i år.

Alma har varit hemma i går och i dag, hon vaknade med lite feber i går men i dag var den som bortblåst. Har hon ingen feber i morgon får hon gå till skolan, hon ville ju gå redan i dag så jag hade fullt schå att hindra henne. Vi får hoppas att febern inte kommer tillbaka mer.

Andreas ser vi inte så ofta, nu är vårbruket i fullgång och det är startskottet för dom sena kvällarna. Men jag brukar kunna tjata mig till att han ska vara inne till kl:20 så jag kan få komma ut och promenera en runda.

På lördag ska vi ha lite gäster, vet inte riktigt vad jag ska bjuda på men något gott ska jag nog komma på. Jag vet i alla fall vilken efterrätt jag ska ha. Ska bli trevligt att träffa Thomas och Lotta igen, har inte sett dom på väldigt länge, hoppas nu bara att ingen ska bli sjuk. På lördagskvällen ska vi på kalas till Peter som fyllde år i går. Så det blir en kalas helg och det blir nästa helg också för då ska vi på dop, det är syssligen Emil som ska döpas.

Nu ska jag bära in Alma i sängen, hon har nämligen somnat i soffan.

RSS 2.0