Babylycka

Vad härligt att kronprinsessan och Daniel äntligen fått sitt efterlängtade barn men vad tidigt hon åkte hem och vad fräsch hon såg ut. Tänker bara på hur man själv var när man var nyförlöst och då har jag ändå haft snabba och enkla förlossningar. Men inte hade jag kunnat tänka mig att åka hem 8 timmar senare. På bilden i aftonbladet ser hon så glad och fräsch ut i sin blåa kappa men hon måste väl precis som alla andra nyförlösta vara öm i underlivet och ha en jätteblöja på sig.



Det här är jag 10 timmaer efter min andra förlossning och jag ser glad ut men jag hade inte en tanke på att kliva ur sängen :-)

Denna vecka har barnen sportlov, så jag har försökt aktivera dom så gott det går. I tisdags var vi i simhallen, barnen älskar det men jag blir helt slut. Att hålla koll på 2 barn som inte befinner sig på samma ställe är ganska ansträngande. Alma är mer försiktig medans Ester är helt sjötokig. Hon är överallt, åker vattenruschbana, bubblar i bubbelpolen och t o m badar i den djupa bassängen, själv. Jag blev livrädd, rätt som det var var hon bara försvunnen och var tror ni jag hittar henne, jo i den djupa bassängen simmar hon runt med sin puffar helt överlycklig. "Titta mamma vad jag kan" säger hon. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, jag hann bli så rädd. Som tur var satt en dagisfröken som dom haft som vikarie på kanten och höll koll på henne, usch vad jag skämmdes.

I dag ska vi gå på bio, vi ska se "Mästerkatten", det blir premiär för lilla Ester. Efter bion ska vi gå på restaurang.

Ha en skön dag!

RSS 2.0