Kallt inne men varmt i sinne

Innetemperaturen hos oss är inte så hög, max 17 grader. Vi har nämligen kastat ut vår panna och håller på att sätta in en luftvärmepump istället. Allt gick jättebra tills dom skulle sätta dit dom nya elementen som visade sig vara fel sort och det skulle ta en vecka innan dom nya skulle komma. VVS-killarna hade ju tömt våra gamla element på vatten och därav försvann ju värmen. Men nu får dom fylla dom gamla elementen med vatten igen så hoppas vi kanske att vi kan få lite värme till kvällen.

I går hittade jag en flska Blogga, glögg alltså, så jag och Andreas tog vasin kopp i går kväll. Andreas tyckte det var att häda men det tyckte inte jag. Elise och Klara hade så passande varit och sålt pepparkakor på eftermiddagen så vi kunde ha det till glöggen.

I går var det ju lek & plask som Alma älskar, hon frågar varje dag om det är måndag. Andra barn vill ha lördag varje dag men hon vill ha måndag. Hämtade Ester 1-årskort, dom blev ganska bra men syskonkorten blev sådär svårt att få 2 barn att se ok ut på beställning. Almas hår lever ju ett eget liv så det är så svårt att få ordning på det. Här kommer 2 utav bilderna.


Här är ett av mina favorit kort på Ester


Här är ett av syskonkorten, blir svårt att välja då inget blev speciellt bra

Ester har ju varit så duktig att äta själv i flera veckor men det har vänt nu, nu mera äter hon med fingrarna vilket inte uppskattas av mig som hatar kladd.



Nu är det dags att hämta Alma.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej!! Vilka underbara bilder!!! Skulle gärna också vilja ha någon fin bild på dem i hop!!



Ni får jättegärna hälsa på!! Skulle vara jättekul!



Kram = )

2009-10-13 @ 16:21:58
URL: http://encephalon.blogg.se/
Postat av: Anna

Korten var ju jättefina!! Ha d så bra i stan!

2009-10-14 @ 11:51:28
Postat av: Julia

Åhh vilka fina kort :)! syskonkortet var ju visst bra ;)

2009-10-17 @ 16:12:47
URL: http://juliamariaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0