Gipsavgjutningar

Alma ska vara hemma från dagis denna veckan för det är så mycket sjukdomar som går där just nu. Barnen har ju redan haft magsjukan så kan man undvika det så gör jag det.

Så nu gäller det att aktivera Alma, vi gjorde trolldeg på förmiddagen och sedan fick barnen göra avtryck med sina händer och fötter. Dom blev inte så bra för det blev för mycket luft i gipset. Ska be Andreas om hjälp nästa gång då man tydligen måste röra på ett visst sätt för att få bort luften. Men här är resultatet.


Syskon avgjutning


Alma fot



Ester fötter, blev tyvärr inte så bra.

Alma och jag hann även städa och skura hallen, Alma älskar att moppa golvet men det flyter av vatten. Men man ska väl uppmuntra dom till att städa. Jag hoppas ju att det håller i sig tills hon flyttar hemifrån men när hon är 15 vill hon säkert inte skura längre.

I eftermiddag går vi hog ut en sväng och leker lite, kanke kan vi ha en liten picknick.

I morgon är det föräldragrupp och sedan är det 6 månaders kontroll för Ester, då är det tydligen läkarundersökning också.

Ester håller nog på att bli förkyld, hon nyser och snoret har börjat rinna. Hon har väl blivit smittad av sin far som är lite små hängig, ja ni vet hur karlar blir när dom blir lite förkylda.


Förkyld far och dotter

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så ambitiös! =)

2009-03-04 @ 17:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0