Nu är glada julen....

slut slut slut. Ja, det känns ju som julen är slut när julafton är över men så är det ju egentligen inte. Men nu börjar jag tröttna på julsakerna men dom får väl vara kvar till knut.

Annars har julen varit riktigt bra, i år var vi ju hemma hos oss och det var väldigt skönt att vara på hemma plan. et var mycket god mat och många fina julklappar. Tack alla ni som var hos oss och gjorde julaftonen så bra.

På juldagen firade vi julafton hos barnens farmor och farfar, det var också jättemysigt med god mat och julklappar. Även på annandagen var vi hos farmor och farfar, då var det det årliga släktkalaset.

I går var jag och Pauline i kalmar och fyndade lite på rean och kvällen avslutade jag och Alma med att gå på julfest i Gärdslösa, mycket trevligt. Barnen sprang och dom dansade och sedan kom förstås tomten med lite godsaker.

I dag har jag och Ester varit i Borgholm och inhandlat det sista inför nyårsfirandet, i år ska vi vara hemma hos oss och det är ju ganska skönt att vara hemma så barnen kan sova när dom vill.

Ester har fått små blåsor på händerna, någon enstaka på foten och massor på skinkorna, googlade lite och det verkar som det kan vara höstblåsor. Har inte kollat i munnen på henne men hon åt inget vidare i går så det kanske kan bero på det. Hoppas inte hon får ont i alla fall, smittar tydligen lätt så är det höstblåsor får nog Alma det också snart.

Här kommer lite bilder från julen.

Vår gran med något sned topp
Vår julgran med något sned topp

Mamma och Ester
Mormor och Ester

Tomten
Tomten

Tomten, Adam och Alma
Tomten, Adam och Alma

Ester och morfar
Morfar och Ester

Alma och Ester
Alma och Ester

Ester

Alma hos farmor

Ester i en något förstor jacka
Ester i Almas skinnjacka

NU ska jag åka och hämta vår nya skrivare/fax/scanner, vår gamla har flippat ur totalt och vi kostar inte på den någon reparation då den är 5 år.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vilka fina julbilder! Det gick alltså bra att lägga upp bilder sen!!?



Kram

2009-12-30 @ 22:19:34
URL: http://encephalon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0